Over ons

Fijn dat je ons bezoekt!

De reden dat je dit nu leest is omdat je je woning te koop wil zetten en je wil dit volledig zelf doen.

Dat kunnen wij, van Dagwoning, alleen maar aanmoedigen. En wij helpen jou hier graag bij!

Een paar jaar geleden beslisten ook wij om onze woning te verkopen. Net zoals jij waarschijnlijk al gedaan hebt, gingen wij ten rade bij een vastgoedmakelaar. Na het verplichte en uiterst mooie verhaal dat hij vertelde kwamen we op het, voor ons, toch wel belangrijkste punt.. Wat ging dat mooie verhaal ons kosten? Na wat gegoochel met cijfertjes kregen we een simulatie voorgeschoteld waar we toch wel even van moesten slikken. Ook wij kunnen rekenen en rekenden een commissie uit van 3,6 % op de verkoopprijs van onze woning! Dat kwam op toch wel enkele duizenden euro’s die wij minder zouden hebben en die we wel konden gebruiken. Na wat opzoekwerk beslisten wij om het zelf te proberen en met succes! Op 2 weken tijd was onze woning verkocht! En hadden we maar liefst € 9000 bespaard. Waarom gaan zoveel mensen dan nog langs een vastgoedmakelaar vroegen we ons af. Omdat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen en misschien wel bang zijn voor het werk dat erbij komt kijken, was onze conclusie. Terwijl alles gemakkelijk zelf te doen is. 

En zo is Dagwoning ontstaan ...

Door onze eigen ervaringen en cursussen die wij gevolgd hebben, hebben wij een onlinestappenplan uitgewerkt dat mensen begeleidt bij de verkoop en/of bij de verhuur van hun woning, grond, kot, garage .. Verder blijven wij ons ook voortdurend bijscholen om zo up to date te blijven van alle veranderingen in de vastgoedmarkt. Zo kunnen wij jullie een optimale service aanbieden. 

Wij, Dagwoning, zijn er sterk van overtuigd dat jij jouw woning als de beste kent en dus de perfecte verkoper bent. Maak je ook niet ongerust over de papierwinkel die erbij komt kijken. Er zijn heel wat instanties die je hiermee kunnen helpen en die deze voor jou opstellen. Op onze website vind je hier alles over. Ook krijg je van ons een persoonlijke verkooppagina die je kan delen op jouw social media. Wijzelf promoten jouw te verkopen woning op onze website en op onze persoonlijke pagina op Facebook en Instagram. Wij begeleiden jou van het begin tot het einde en doen er alles aan om jouw huis succesvol te verkopen. Stel je eens voor wat je met die duizenden euro’s extra, extra kan doen! 

Pluk de vruchten van je eigen verkoop ... Dat hebben wij ook gedaan ...