Hoe je woning promoten?

Je hebt beslist om je woning zelf te verkopen  en nu vraag je je af .. Hoe in godsnaam gaat nu iedereen te weten komen dat mijn huis te koop staat? Veeg het angstzweet van je voorhoofd want je hoeft geen volleerde marketeer te zijn om jouw woning te promoten. Wij, Dagwoning, geven jou met onderstaande tips alvast een duwtje in de rug.


Maak het zichtbaar ..

Waar denk je het eerst aan bij de verkoop van een woning ? Niet te ver denken .. Juist, een verkoopbord. Het is zeer belangrijk om zichtbaar te maken dat jouw woning te koop staat. Het is natuurlijk niet nodig om schijnwerpers en lichtgevende reclamepijlen in jouw voortuin te zetten. Een ouderwets, standaard verkoopbord is meer dan voldoende.

Het lijkt misschien wat cliché maar denk even als een koper die op zoek is naar een woning. Voor hem/haar gaat dit verkoopbord opvallen wanneer hij/zij voorbij jouw huis passeert. Ze zijn namelijk actief op zoek naar een woning.

Ook hier is Dagwoning op voorzien. Bekijk zeker eens ons aanbod verkoopborden op onze website. Ons gepersonaliseerd verkoopbord vermeldt onze website waar jouw woning op gepubliceerd staat. Bij het bezoeken hiervan komen geïnteresseerden onmiddellijk op jouw persoonlijke pagina (die natuurlijk ook op Dagwoning staat?) en krijgt hij alle gegevens van de woning en jouw contactgegevens. Zo kan hij dadelijk een afspraak maken om de woning te komen bezichtigen. Easy peasy toch!


Sharing is caring ..

Gebruik het wereldwijde web! Nergens zijn er zoveel mensen te bereiken als online. Heb je Facebook of Instagram? Maak er zeker gebruik van. Deel erop los, schakel je digitaal vriendennetwerk in en je zal zien dat op korte tijd heel wat mensen weten dat jouw woning te koop staat.

Dagwoning heeft ook hieraan gedacht. Bij ons krijg je een persoonlijke pagina die je gemakkelijk kan delen op je social media. Hierop kan je mooie foto’s plaatsen die jouw verkoop alleen maar zullen bevorderen. Deze foto’s geven een eerste indruk van jouw woning en maken de mensen nieuwsgierig naar meer. Ook een gedetailleerde omschrijving is nodig. Bestoef je woning maar wees ook eerlijk over de gebreken. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst.

Heb je er wat meer budget voor over? Dan plaatsen wij jouw pagina op Immoweb en Zimmo. Deze immowebsites hebben dagelijks duizenden bezoekers. Ook delen wij jouw pagina op onze Facebookpagina en delen ook wij dat het een lieve lust is.

Door het internet te gebruiken als promotiemiddel zal in een mum van tijd het nieuws dat jouw woning te koop staat, verspreidt zijn.


Spreek erover ..

Soms blijft the good old way ook een goede manier om reclame te maken.

Mond-tot – mondreclame werkt nog altijd. Mensen praten veel en graag .. Sta je bij de bakker, aan de schoolpoort of maak je een praatje met je buren, laat iedereen weten dat je woning te koop staat. Wie weet kennen zij wel iemand die juist op dat moment een (t)huis zoekt.

21 augustus 2020